Imbunatatiri necesare jocului.

 • 1)Povestea  Cum este posibil ca cea mai buna optiune de crescut in nivel a jocului sa fie atat de plictisitoare?Practic daca jucatorul doreste inaintarea cat mai rapida in nivel este silit la apasarea unor texte pret de cateva ore bune pe zi.  2) Ritualurile

  Avand in vedere cati jucatori sunt activi,cerintele ritualurilor sunt cam mari.Ritualul pentru sigilii in mod deosebit cere un nr de 6 jucatori activi in ultima ora+ca nu poti face alte sigilii daca alianta ta este in posesia unui sigiliu,propun micsorarea numarului de jucatori necesari luand in calcul numarul de jucatori activi pe sv,portile infernului nu se pot deschide fara ajutorul unei academii.


  3)Sistemul de vanzare al itemelor(piata)


  Avand in vedere ca activitatea pe joc este foarte redusa pe majoritatea serverelor actualul sistem de vanzare este nefolositor,de multe ori necesitand repunerea unui item la piata iar in cazul acesta pierderea unor sume de bani ce reprezinta taxa de postare,aceasta taxa ar trebuii aplicata doar in cazul in care itemul este vandut si propun ca taxa sa fie 5% din suma de vanzare.

  O alta optiune ar putea fi adaugarea unui sistem gen anunt,fiecare utilizator poate posta diferite anunturi in care specifica ce este interesat sa cumpere sau vanda,Ex :cumpar scut effenil,ofer pretul maxim+2 sfere.


  4) Lada de aur


  Aceasta optiune este prea benefica jucatorului special pe serverele cu viteza accelerata unde aceste protectii pot acoperii lejer costul a 2-3 skill-uri.Fara astfel de protectii se vor creea rivlaitati ce ar da un alt curs jocului.  5) Sistemul de pvp


  Propun ca toate serverele sa fie conectate in ceea ce priveste atacurile de tip pvp astefel marind lista jucatrilor ce pot fi atacati de catre o persoana urmand ca adminii jocului sa decida daca toate serverele sunt conectate sau doar cele cu aceeasi viteza de jox,de ex. un jucator ce joaca pe un server x4 pote ataca doar jucatori de pe serverele x4 sau nu,asta depinde de optiunea celor care se ocupa de joc.

  Edited 6 times, last by Vespasian ().

 • Vespasian

  Changed the title of the thread from “Modificare necesare jocului.” to “Imbunatatiri necesare jocului.”.
 • salutare!


  Nu stiu ce level ai tu in joc si pe ce server joci, dar sunt multi useri care folosesc povestea sa urce in level si o fac cu o frecventa foarte ridicata!. :D

  Din ce ai propus tu nu cred ca se ia in considerare decat sistemele de lupte pvp intre comunitati sau cum sunt cunoscute ca Mare Vanatoare, pentru ca la acestea se lucreaza. Uite aici mai multe informatii!

  Numai bine!

  5xB7R.png

 • Ii stim noi pe aia care urca in level si o fac cu o frecventa foarte ridicata!, folosesc bot si acapareaza primele pozitii. E amuzant insa cum in cateva luni serverul moare si ajung sa joace singuri, in final renuntand si ei. Eu as propune sa se rezolve treaba asta cu botul, ori sa se ia masuri impotriva, ori sa se dea liber la bot in mod oficial, altfel inseamna ca nu luptam toti cu aceleasi "arme".


  Si mai putine servere noi, ca mor in cateva luni, care e rostul sa se creeze atatea servere cand nu sunt oameni nici pt unul singur activ?

  Sunt intr-adevar cativa jucatori activi care joaca mult, unii cu bot, dar sunt aceiasi pe mai multe servere, n-au invatat lectia ca un server nou nu aduce nimic nou fata de unul vechi si se tot muta pe ultimul.


 • Eu sunt de parere ca trebuie sa scoata botul definitiv.Din cauza astora care folosesc bot serverele sunt inactive,deoarece jucatorii vad ca nu au nicio sansa npotiva lor...si renunta.Ce ma face sa rad este faptul ca sunt unii care inainteaza ca nebunii in lvl desi sunt constienti ca vor ajunge sa joace singuri,sau poate daor vreau un server privat.Oricum nu asa trebuie sa fie un joc...da inteleg iteme premium,cont shadow loard,dar s-a ajuns la o mare prostie deoarece serverele sunt inactive si din ce cauza?

 • Totusi, jucatorii care au bot sunt o sursa de bani pentru gameforge, baga bani seriosi in fiecare server nou care se deschide. In plus, botul le permite sa joace simultan pe mai multe servere.

  Exista un motiv serios pentru care bot-ul e tolerat, nu se poate ca administratorii jocului sa nu fi aflat pana acum cata amploare a luat aceasta practica. Chiar daca multi renunta din cauza celor cu bot, sunt jucatori care nu aduc bani jocului, de umplutura.