Informatii privind evolutia BiteFight

 • Dragi creaturi ale noptii,  Dupa cateva intrebari primite din partea voastra, vrem sa impartasim cu voi cateva din planurile noastre curente.


  Inainte de toate, am avut parte de un feedback pozitiv, chiar si cu micile probleme intampinate, in legatura cu minievenimentele desfasurate cu ocazia sarbatorilor Pascale.

  Cativa dintre voi ati cerut mai multe minievenimente, asa ca in acest moment lucram la o posibila planificare pentru a avea minievenimente mai des, fara pauzele indelungate de pana acum.


  Principala prioritate pentru programatorii nostri, in acest moment, este de a rezolva problemele aparute cu Marea Vanatoare; astfel incat sa readucem gloria bataliilor dintre comunitati.

  In paralel cu acest lucru, dezvoltatorii nostri lucreaza si la cateva mici update-uri pentru a repara erorile aparute.


  Cateva comunitati au cerut ca un nou continut sa fie adaugat, iar in acest sens au venit cu cateva propuneri.

  Aceasta este directia pe care vrem sa ne axam in viitor, dar nu putem, cel putin in acest moment, sa facem promisiuni concrete in acest sens.


  In cele din urma, am vazut dorinta voastra de a dezvolta o aplicatie mobila pentru joc, chiar daca ne place aceasta idee, cel putin in acest moment nu poate fi implementata.  Echipa BiteFight