A postanowiłem założyć taki temat.
Ten najbliższy event to jakaś kpina? Rozumiem że gf nie zdecydowało się na standardowy event z prezentami?
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rekrutacja Operatorów Gry - OTWARTA!
A postanowiłem założyć taki temat.
Ten najbliższy event to jakaś kpina? Rozumiem że gf nie zdecydowało się na standardowy event z prezentami?
event jest do 24 grudnia wiec może coś jeszcze dadzą bo jak nie to kpina to mało powiedziane
Sorka Dagusia ale wstydził bym sie to tu wklejać jako Event , kpina , żenada i kabaret.
Ktoś w tej grze szwenda się jeszcze po cmentarzu ?
Na speed razy 4, ma to jeszcze sens, w dwie godziny i pyk 1/10 doświadczenia do przodu. No ale by cały event oprzeć na tym to kompromitacja że strony gf, zero pomysłu by utrzymać graczy którzy jeszcze grają, wysraczylo kopiuj wklej z poprzednich lat jak to zwykle robią.
Przecież to wstyd coś takiego dawać
Zwracam honor. Są prezenty.
a te prezenty to tylko w grocie?
a tawerna?
Jest dokładnie napisane gdzie,jak i kiedy zdobyć prezenty,chociaż z drugiej strony nie każdy wali bąki w grocie ,szkoda,że za PvP nic nie ma w większości gier to jest stawiane na pierwszym miejscu.
Kiedy dacie możliwość zwinięcia informacji o evencie w podglądzie postaci?
Takie cos dzis dostalem w prezencie czemu brak u kupca??? takiej mikstury ??
Eliksir Miłości
(Posiadana ilość: 1 przedmiot(y))
Cena (sprzedaż): 25
Siła: +10
Obrona: +10
Zwinność: +10
Wytrzymałość: +10
Charyzma: +10
Czas działania: 12:00:00
Wymagania: poziom 1
Z tego co się dowiedziałem to kiedyś na walentynki takie dali, stąd pewnie w prezentach się znalazła. Edycja pewnie limitowana. 😂 😂
Cześć!
Pomóżcie proszę...
Jak wygląda sytuacja z logowaniem się do BF ze smartphona lub innego komputera?
Czy trzeba to zgłosić? Jak i komu?
Nie chcę zapracować na bana a nie udało mi się znaleźć na forum konkretnej informacji na ten temat. Jeśli przegapiłem to poproszę o linka.
Będę wdzięczny za pomoc....
Pozdrawiam.
Display MoreCześć!
Pomóżcie proszę...
Nie chcę zapracować na bana a nie udało mi się znaleźć na forum konkretnej informacji na ten temat. Jeśli przegapiłem to poproszę o linka.
Pozdrawiam.
Loguj się z czego chcesz, rób co chcesz. Tutejsza "administracja" nic nie robi z takimi rzeczami
Display MoreCześć!
Pomóżcie proszę...
Pozdrawiam.
Na wszelki wypadek wyślij zgłoszenie na System Support: http://support.bitefight.pl/index.php?lang=pl
Temat: Gra na wielu IP. Podaj hrabstwo i nick.
Display MoreDisplay MoreCześć!
Pomóżcie proszę...
Pozdrawiam.
Na wszelki wypadek wyślij zgłoszenie na System Support: http://support.bitefight.pl/index.php?lang=pl
Temat: Gra na wielu IP. Podaj hrabstwo i nick.
Pięknie dziękuje
Czy ktoś wie kiedy będzie happy day i ile teraz bedzie %?
Co to za różnica skoro nawet bez promocji walisz tyle pk że nawet 500 więcej nie zrobi różnicy? xD
ale jak bedzie 30 % to masz 6350PK + 1950pk to już jest ładnie
Żeby wydać 1k pln na grę też trzeba mieć "ładnie"