ÚT AZ ŐSÖKHÖZ kibeszélő

• Valóban nagyjából matek az egész. de azért nem annyira egyszerű, hogy a brutális veri az okkultot, az okkult a szörnyszülöttet a szörnyszülött pedig a brutálist, mert a harcban lehet nem is egymással csatáznak a sebesség és a pozíció miatt.
    A lényeg inkább a sorrenden van szerintem, ha az megvan, akkor már tényleg csak matek.

• Nem tudom ki hogy van vele, de én sose matekoztam túl az egészet,nem néztem utána semminek se ki kit támad, ki mekkorát sebez meg életerő es bánat tudja mit "kellene" nézni, de sorozatba vagy 30-32 győztes rétegem van.

Mindig megnézem előző rétegbe miből mennyit raktam és úgy nyomom a kövit plusz pár denevér, démon.

Eddig elég egyszerű volt minden. 🤷

Későbbiekbe biztos vakarnom kell a fejem a tőbb féle harcosok miatt.

Engem biztos megzavarna ha részletes csatajelentés lenne, elkezdenék számolni es variálni, abból jó nem sülne ki 🤣

Előző pár réteget mutatom, hátha valakinek ez segít, de úgy is mindenkinek más-más az ellenfél felállása.

Sok sikert ✌️

Bocs a gagyi képekért 🧐

MjMwNDMwNQ.jpgMjMwNDMwNA.jpgMjMwNDMwMg.jpgMjMwNDMwMw.jpg

• 85-ös és afeletti rétegeken van esély a szintednél magasabb szintű felszerelést zsákmányoldni (85 és 100 közötti rétegeken +5 szint, 101-esen +15 szint a maximum elvileg)

• A fantom portyázó képessége hogy működik?
    A legelső ellenséges támadót gyengíti még az ő lépése előtt? Tehát egy őt megelőző körre hat?

Vagy azt gyengíti akit megtámad?
    Vagy azt aki őt megtámadja?
    Ha meghal, abban a körben akit gyengített az az egység visszaerősödik?

• Sziasztok!

Hogy lehet, hogy a 11 Szellem a 33 Hollóvadász (II)-re 77-et sebzett?

Úgy számoltam, hogy 11x7x3/4=57,75

3x annyian voltak ezért x3

Nem effekt mert okkult ->brut. /2

Védekező képesség /2

Más hatás nem volt, Kultista már ki lett vonva a forgalomból.

• Elvileg:
    (Szellem sebzés) x (50% gyengítés) x (fantomharag bónusz)
    (7*11) x (0,5) x [1+(3*0,5-0,5)] = 77 x 0,5 x 2 = 77

Fantomharag: 3-szoros hollóvadász túlerő -> +100% sebzés (2-szeres túlerő +50%, 3-szoros +100%, 4-szeres +150%, stb.)