Ανοίγματα Πυλων MPELADES

• Πύλες του Κάτω Κόσμου

Κάποτε διαλαλουσατε εις απαντες , ότι δεν προκειτε ποτέ να ανοίξουμε Πύλες εμείς .

Αν και η δυναμική μας σαν Συμμαχία ήταν ανώτερη από ότι φάνηκε στους πολέμους.

Δεν θα επαναλάβω την αιτία της τόσο σιγουριά σας.

Εκεί όμως που θα πω είναι ότι είχατε καταντήσει το γκειμ και την διαδικασία των πολέμων για πυλες μια αηδία, με τα συνεχομενα επί 24 ώρη βάση για μήνες τωρα ,καλύψεις σας .

Ελπίζω οι ενέργειες των υπευθύνων τα πιάσουν τόπο από δω και πέρα!!

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδια της συμμαχίας μου και τα παιδιά της συμμαχίας των δράκων που με υπομονη και επιμονή για τόσους μήνες παλευαμε ενάντια του μποτ των καλυψεων .

Μπραβο παιδια!!

Συνεχίζουμε...

Η συμμαχία MPELADES άνοιξε τις Πύλες της Κόλασης. Υπολειπόμενος χρόνος: 11:48:21

• Πιθανότητα να μη χρησιμοποιηθεί ΠΔ στο PvP.: 20%
    • Πιθανότητα να μη χρησιμοποιηθούν ΠΔ στην Κατακόμβη.: 20%
    • Αναπλήρωση ΠΔ: +30%
    • Βασική ζημιά: -30% (σε εχθρό)
    • Υγεία: +20%
    • Πιθανότητα εύρεσης διπλάσιων θραυσμάτων όταν αναζητάς θραύσματα.: 20%
    • Πιθανότητα ευστοχίας: -30% (σε εχθρό)
    • Διαολόπετρες: 15
    • Θραύσματα: 50
    • +500% αναπλήρωση πόντων ζωής
    • +10% σε όλες τις ιδιότητες

"Cause i may be bad, but i'm perfectly good at it"!

• μπράβο στην καλύτερη συμμαχία του σερβερ...επιβεβαιώσαμε οτι δεν υπάρχει αντίπαλος...τελικά από το μαύρο χιόνι πυλες πότε εγω θα κανω εγω θα δείξω πήγαν όλα κουβα...

1.πρωτη θέση δικιά μας

2.η μεγαλη παίκτρια εγινε κομπολόι του γρυλου...

3.πυλες ανοίχτηκαν..

Ε μετα από όλα αυτά τι άλλο να γράψω..

• Συγχαρητήρια!
    Η μονη συμμαχία που εκτός από αντιπάλους , κερδίζει ΚΑΙ τα μποτάκια τους....

• Συγχαρητηρια παιδια ειστε η μονη συμμαχια που παιζετε με μποτ και ειστε ατο απυροβλητο τους λογους τους ξερετε!! Στον πολεμο που κανατε δε συμμετεχω γιατι θα φαω μπαν αν πατησω αποδοχη. Και επισης μην ξεχνατε ιμια 11-0 μεχρι να φτασετε 11 ανοιγματα δε ξερω αν θα υπαρχει το παιχνιδακι......αρα παλι απο κατω ειστε

• Καλησπέρα σας,

τελευταία σύσταση από εμένα.. όποιος ξανά αναφέρει περί bot κτλ. θα δίνετε απευθείας προειδοποίηση/ban, με βάση τους κανόνες.
    Οι αναρτήσεις σας θα αφορούν μόνο το τίτλο των θεμάτων. Ακολουθείστε τους κανόνες κάποιες φορές..

Ευχαριστώ!
    Καλή σας συνέχεια

AchingEcstaticAegeancat-size_restricted.gif

• καλα βρε παλιόπαιδα λιγο ελειψα και εσεις ανοιξατε πυλες μπραβο

αν δεν με απατά η μνημη μου καποτε καποιοι είχαν πει θα πατούσαν διαγραφη αν ανοιξουμε πυλες

ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ

Are ways are not your ways,

and there shall be to you many strange things

• μπραβο παιδια!

παλι κοκκινο το σβερκο τους παρολες τις δυσκολιες που μας εκανε το παιχνιδι για να ανοιξουμε πυλλες!

βγηκε ο κομμα μπροστα επιτελους και μαλλον μπλοκαρε αυτους που χαλαγανε το παιχνιδι με τα μποτακια τους! κατι για πυλλες με μαυρο χιονι κλπ αν θυμαμαι... καλο ταξιδι

+1 προειδοποίηση για ασέβεια κανόνων - DarkSoul