Όχι κανέναν πόλεμο με αντιπάλους που πάνε ενάντια σε κανόνες ειδικά με εσένα. Πόλεμο μόνο όταν αποφασίσω εγώ.
άκου αεκακι της φάπας το μόνο που μπορείς να αποφασίσεις είναι ποσό Κοκκίνος θα γίνετε ο σβέρκος σου
εντάξει είμαστε εντάξει είμαστε
Όχι κανέναν πόλεμο με αντιπάλους που πάνε ενάντια σε κανόνες ειδικά με εσένα. Πόλεμο μόνο όταν αποφασίσω εγώ.
άκου αεκακι της φάπας το μόνο που μπορείς να αποφασίσεις είναι ποσό Κοκκίνος θα γίνετε ο σβέρκος σου
εντάξει είμαστε εντάξει είμαστε
Το μόνο που ξέρεις εσύ και η παρέα σου είναι να προκαλειτε και να θιγετε. Και η γουαιτ δε βλέπει μόνο αν είχα γράψει κάτι εγώ τότε θα έβλεπε έτσι πάνε αυτά τι να κάνουμε. Έχετε τα κονε και ότι να γραφτεί στην υποστήριξη το θάβουν... Άκου να δεις επειδή είσαι μυρωδιάς σε έχω φαπαρει και γω και η αεκαρα πετσινε μποτακια εντάξει είμαστε?
+1 Προειδοποίηση για προσβολή κατά ΔΟ - DarkSoul
κραζεις παιχτες κραζεις και υποστηριξη και σε εχουν ακομα εδω! αν δεν σου αρεσει να σου απαντανε σε αυτα που γραφεις και το παιζεις και μαρθα βουρτση!γραφε στον αγγλικο να γελαμε και εμεις! δρακουλα δωστου ενα χαρτομαντηλο!
δεν ξέρω αν φτάνει ένα χαρτομάντιλο μήπως πρέπει να τους κάνω σύμβαση με την εταιρεία Endless για απεριόριστο απόθεμα