Lehet hogy össze járnak gombát szedni.
Vagy ereszcsatorna mászó versenyt rendeznek hétvégeken.
Lehet hogy össze járnak gombát szedni.
Vagy ereszcsatorna mászó versenyt rendeznek hétvégeken.
Akár hiszitek, akár nem, nincs kivételezés senkivel.
Az hogy valakit ti csalónak tartotok, még nem jelenti azt, hogy valóban csal is. A másik oldalról pedig az, hogy valaki MÉG nincs tiltva pl. BOT használat miatt, nem jelenti azt, hogy nem is LESZ.
Az illető aki már unja hogy annyiszor írom le a nevét, annyit fejlődött 4 karakterével mint egy másik, akit mindenhonnan azonnal tiltottak. Olyanok is lettek bannolva, akik amúgy a bot fogalmát sem ismerik. Néhányukat persze valami csinált indokkal vissza is engedtek.
Ebből két dolog láttatik:
1. Nem tudjátok megállapítani, ki használ botot és ki nem. Egy darab eszközötök nincs ahhoz, hogy ezt meg tudjátok állapítani.
2. Ha van mégis: a fradisták minden körülmények között összetartanak, aka kedveztek itt egyvalakinek.
Szégyen ami itt folyik. Sokan azért járnak ide hogy jól érezzék magukat, pénzt is költenek rá. Aztán valaki kétszer is megjárta a 46. szerveren a top 5-t, úgy hogy más szervereken is ott van élen.
Ehhez egyetlen eszköz kell, hogy az ember lássa, hogy az illető csal. Segítek, mindenkinek van belőle kettő a fején. 👀
U.i.: párunknál vannak jó kis kimutatások ki mennyit fejlődött az egyes szervereken.
Hajrá Fradi
Viszont a 3E-ből maximum egy érvényesül
Itt mindenkit meghallgatni, nincs elnyomás.
Szerintem ebben tévedsz. Ezen a Fórumon csak olyan dolgokról szabad írni, kérdezni, ami nem tartozik a jegyrendszer hatáskörébe. Nem kérdezhetsz csak azért, mert kíváncsi vagy, holott nem emlékszem rá, hogy a jegyrendszer lehetőséget adna a kíváncsiságunk kielégítésére. Vagy tévednék és van ilyen választható pont is, hogy "én csak szeretném tudni"?
Valamikor, még a régi Fórumon közzétették a banolások listáját, az okokat. Ma már nincs jogunk tudni, játszunk-e együtt csalókkal, s azt sem, hol van a határ. Meddig, hány szintlépésig mondhatja bárki azt pl., hogy "én csak gyors vagyok és kitartó". Nem beszélhetünk a minket segíteni és bírálni hivatott GO-król, nem kifogásolhatjuk a döntéseiket, de nem mondhatjuk el a véleményünket a játékosokról sem, hiszen erre ott a jegyrendszer. Ha valaki jelent valamit, valakit és választ kap, nem mondhatja el itt a többieknek, még akkor sem, ha tudja, hogy sokan kíváncsiak a válaszokra.Nem tudom, ki hogy van vele, de én pl. nem unalmamban járok ide a Fórumra, hanem hogy a játékkal kapcsolatos információkat gyűjtsek. Ebbe beletartoznak azok a dolgok is, amiket a szabályok alkalmazásáról, valamint a játékostársaimról megtudhatok.
Milyen más szerepe lehet a Fórumnak, ha nem az, hogy információkat nyújtson?
MERT DEMOKRÁCIA VAN.! Akinek igazavan, hangossabb mint a többi azt elnyomásban kell tartani..ez megy az országban, az EU ban. és BF ben is. Szánalmas.
Itt csak azoknak lehet szava akiket mindannyian ismerünk.
Akik nem közülük való azok mind szellemileg visszamaradottak.
Szóval ha fontos neked az egyenlő bánásmód , akkor a Magyar Team-et kerüld el olyan messzire amennyire csak tudod.
Nulla hozzáértés
Nulla becsület
Nulla emberség
(Tisztelet a kivételnek ha van)
Reméljük hogy csak egy komolyabb betegség miatt ennyire lassú a team.
Nem lenne jó, ha egészségesen produkálnák a nagy büdös semmit.
Ez elég SilánySemmittevő!
Szerintem nyugodtan leírhatod a nevem, nem kell átkölteni. Azzal mondjuk nem leszel előrébb, hogy engem találsz meg a Trockij koppintás után, de a te dolgod, ha így érzed jól magad.
Azt azért még egyszer leírom. Nekem itt nem haverom, cimbim, akárkim senki. Lehet felőlem Fradista, újpesti, Barca drukker, nem fogok vele sem összetartani, sem mást csinálni.
Senkinek nincs több szava a másiknál. Én pedig mindenkivel szívesen elbeszélgetek, aki tud normálisan, építően hozzáállni a dolgokhoz.
üdv
Beleálltok minden Team tagba, mert nem lettem bannolva?
Lehet azért, mert nem kővettem el szabálysértést.
de ha így lenne, akkor sem itt van a helye a cirkuszolásnak.
( óvoda-nagycsoport )
Köszönöm a figyelmet.
Display Moreüdv
( óvoda-nagycsoport )
Köszönöm a figyelmet.
Display MoreSziasztok!
A szabályok és azt hogy milyen büntetéseket lehet kapni az egyes szabálysértésekért, közzé van téve.
Hogy egy játékost milyen okból és milyen súlyosan büntetünk a játékban, nem tesszük közzé, mert ez védett információ. Ha a jegyrendszeren írsz nekünk, akkor is csak a saját karaktereidről oszthatunk meg veled információt. Ugyanezen okból a fórumon sem engedhetjük a játékosoknak adott büntetések kibeszélését.
Amikor "bot-használat" miatt adunk büntetést, akkor korlátozott hogy mennyi információt oszthatunk meg arról hogy mi alapján hozzuk meg ezt a döntést. Ez azért van így, mert minél többet mondunk el, annál könnyebb utána a játékosnak megkerülnie az ellenőrzésünket és "háborítatlanul" csalnia legközelebb.
Meg lehet kérdőjelezni a GO döntését, a jegyrendszerben. Ott majd egy másik GO vagy SGO, GA, stb. leellenőrzi ismét és felülbírálja vagy helybenhagyja a döntést.
Szóval összegezzük:
- Voltál GO, tehát tudhatod hogyan kell jól csalni
- Jó viszonnyal vagy az GO teammel
Szerintem ennyi bőven elég. Aki ezek után is azt hiszi hogy itt minden rendben az vagy fejét a földbe dugta vagy nincs szeme ezt meglátni.
Display MoreDisplay Moreüdv
( óvoda-nagycsoport )
Köszönöm a figyelmet.
Display MoreSziasztok!
A szabályok és azt hogy milyen büntetéseket lehet kapni az egyes szabálysértésekért, közzé van téve.
Hogy egy játékost milyen okból és milyen súlyosan büntetünk a játékban, nem tesszük közzé, mert ez védett információ. Ha a jegyrendszeren írsz nekünk, akkor is csak a saját karaktereidről oszthatunk meg veled információt. Ugyanezen okból a fórumon sem engedhetjük a játékosoknak adott büntetések kibeszélését.
Amikor "bot-használat" miatt adunk büntetést, akkor korlátozott hogy mennyi információt oszthatunk meg arról hogy mi alapján hozzuk meg ezt a döntést. Ez azért van így, mert minél többet mondunk el, annál könnyebb utána a játékosnak megkerülnie az ellenőrzésünket és "háborítatlanul" csalnia legközelebb.
Meg lehet kérdőjelezni a GO döntését, a jegyrendszerben. Ott majd egy másik GO vagy SGO, GA, stb. leellenőrzi ismét és felülbírálja vagy helybenhagyja a döntést.
Szóval összegezzük:
- Voltál GO, tehát tudhatod hogyan kell jól csalni
- Jó viszonnyal vagy az GO teammel
Szerintem ennyi bőven elég. Aki ezek után is azt hiszi hogy itt minden rendben az vagy fejét a földbe dugta vagy nincs szeme ezt meglátni.
Semilyen viszonyban nem vagyok a Team tagokkal, szokás szerint tévedsz.
Valóban, 15 évvel ezelőtt, nem voltak még bot programok, és ilyen ügyek sem.
de írhatok bármit, neked ez a meggyőződésed.
Kár minden szó.
Egyébként azt tudja valaki, hogy karakter áthelyezést lehet kérni más országba?
Én úgy itt hagynám a francba a magyar supportot.
By the way, does anyone know if it is possible to request a character transfer to another country?
I would leave the Hungarian support to hell.
Display MoreEgyébként azt tudja valaki, hogy karakter áthelyezést lehet kérni más országba?
Én úgy itt hagynám a francba a magyar supportot.
By the way, does anyone know if it is possible to request a character transfer to another country?
I would leave the Hungarian support to hell.
Sehogy. (szerintem)
Viszont a lobbyban van lehetőséged más országok szervereire regisztrálni.
Nem kötelező a Magyar szervereken "mártírkodnod"
Zsoltikám, Te ahogy olvasom simán törlöd a karaktereidet.
Én amiért megdolgozom, azt jobb szeretem megtartani.
Vagy a pénz nem becsülöd vagy nem dolgozol meg a karakterek fejlődéséért.
Így az a meglátásom hogy KageWolfnak igaza lehet.
Zsoltikám, Te ahogy olvasom simán törlöd a karaktereidet.
Én amiért megdolgozom, azt jobb szeretem megtartani.
Vagy a pénz nem becsülöd vagy nem dolgozol meg a karakterek fejlődéséért.
Így az a meglátásom hogy KageWolfnak igaza lehet.
Egy újabb rajongó
és te ki vagy a 4 hónapos fórum regisztrációddal?
...hogy mit gondolsz rólam, az a te dolgod, semmi közöm hozzá!
Fogd meg a Kispajtásod kezét, azt lovagoljatok el a naplementébe.
Te kis nudli
Kisbuksi, én nem itt hegyezem a zászlót.