Hogy működnek a szankciók 2?

• Nyitok egy újat, nem lenne jó, ha valakibe bele szorulna a szó.

Itt mindenkit meghallgatni, nincs elnyomás.

Aki like-ot nyom egy team bejegyzésre, azt bot használat miatt nem tiltják.

:old: Az idővel elveszítettem a lendületem, megöregedtem, és belesüppedtem a megszokásokba. :old:

• Itt mindenkit meghallgatni, nincs elnyomás.

Szerintem ebben tévedsz. Ezen a Fórumon csak olyan dolgokról szabad írni, kérdezni, ami nem tartozik a jegyrendszer hatáskörébe. Nem kérdezhetsz csak azért, mert kíváncsi vagy, holott nem emlékszem rá, hogy a jegyrendszer lehetőséget adna a kíváncsiságunk kielégítésére. Vagy tévednék és van ilyen választható pont is, hogy "én csak szeretném tudni"?
    Valamikor, még a régi Fórumon közzétették a banolások listáját, az okokat. Ma már nincs jogunk tudni, játszunk-e együtt csalókkal, s azt sem, hol van a határ. Meddig, hány szintlépésig mondhatja bárki azt pl., hogy "én csak gyors vagyok és kitartó". Nem beszélhetünk a minket segíteni és bírálni hivatott GO-król, nem kifogásolhatjuk a döntéseiket, de nem mondhatjuk el a véleményünket a játékosokról sem, hiszen erre ott a jegyrendszer. Ha valaki jelent valamit, valakit és választ kap, nem mondhatja el itt a többieknek, még akkor sem, ha tudja, hogy sokan kíváncsiak a válaszokra.

Nem tudom, ki hogy van vele, de én pl. nem unalmamban járok ide a Fórumra, hanem hogy a játékkal kapcsolatos információkat gyűjtsek. Ebbe beletartoznak azok a dolgok is, amiket a szabályok alkalmazásáról, valamint a játékostársaimról megtudhatok.
    Milyen más szerepe lehet a Fórumnak, ha nem az, hogy információkat nyújtson?

• Sziasztok!

A szabályok és azt hogy milyen büntetéseket lehet kapni az egyes szabálysértésekért, közzé van téve.

Hogy egy játékost milyen okból és milyen súlyosan büntetünk a játékban, nem tesszük közzé, mert ez védett információ. Ha a jegyrendszeren írsz nekünk, akkor is csak a saját karaktereidről oszthatunk meg veled információt. Ugyanezen okból a fórumon sem engedhetjük a játékosoknak adott büntetések kibeszélését.

Amikor "bot-használat" miatt adunk büntetést, akkor korlátozott hogy mennyi információt oszthatunk meg arról hogy mi alapján hozzuk meg ezt a döntést. Ez azért van így, mert minél többet mondunk el, annál könnyebb utána a játékosnak megkerülnie az ellenőrzésünket és "háborítatlanul" csalnia legközelebb.

Meg lehet kérdőjelezni a GO döntését, a jegyrendszerben. Ott majd egy másik GO vagy SGO, GA, stb. leellenőrzi ismét és felülbírálja vagy helybenhagyja a döntést.

• Meg lehet kérdőjelezni a GO döntését, a jegyrendszerben. Ott majd egy másik GO vagy SGO, GA, stb. leellenőrzi ismét és felülbírálja vagy helybenhagyja a döntést.

Egymás markába úgysem kaksiztok.

Mivel felettünk vagytok és csak lefelé lehet kaksizni, így biztos hogy a játékos távozik büdösen.

"A szabályok és azt hogy milyen büntetéseket lehet kapni az egyes szabálysértésekért, közzé van téve."

Ezt nem találom.

Valahol le van ez írva?

Vagy mi alapján működtök?

:old: Az idővel elveszítettem a lendületem, megöregedtem, és belesüppedtem a megszokásokba. :old:

• Köszi, de a szankciók csak a játékosokra és olvadni tudó élőlényekre vonatkoznak.

Ebbe nem tartoznak bele azok, akiknek a nevét csak a jegyrendszerbe írhatjuk le.

• Hogy egy játékost milyen okból és milyen súlyosan büntetünk a játékban, nem tesszük közzé, mert ez védett információ.

Lefordítva: Hispan annyit csalhat amennyit akar, neki még 456476 figyelmeztetés van hátra, míg másoknak 0. :)

• Hogy egy játékost milyen okból és milyen súlyosan büntetünk a játékban, nem tesszük közzé, mert ez védett információ.

Lefordítva: Hispan annyit csalhat amennyit akar, neki még 456476 figyelmeztetés van hátra, míg másoknak 0. :)

Látom szereted leírni a nevemet, kicsit unalmas vagy, de elnézem neked.

A Magyar Bitefight-on nincs figyelmeztetés, mint tudjuk.

Egyből bannolnak, néha elhamarkodottan ( lásd Diablo )

Látom szereted leírni a nevemet, kicsit unalmas vagy, de elnézem neked.

A Magyar Bitefight-on nincs figyelmeztetés, mint tudjuk.

Egyből bannolnak, néha elhamarkodottan ( lásd Diablo )

Elnézést, tévedtem. Nekekd minden el van nézve.

• Kettőtőket irtalak meg a jegyemben, őt azonnal tiltásra tették... téged nem. Pedig te többet fejlődtél a karaktereddel mint ő. Illetve ő sem hajtotta a karakterét a 47. szerveren, míg te igen. Erre varrjál gombot te csaló.

• Kettőtőket irtalak meg a jegyemben, őt azonnal tiltásra tették... téged nem. Pedig te többet fejlődtél a karaktereddel mint ő. Illetve ő sem hajtotta a karakterét a 47. szerveren, míg te igen. Erre varrjál gombot te csaló.

Kettőből semmi :)

Azért vagyok csaló, mert a másik karimmal is játszottam a 6 napos event alatt?

Erre nem is gondoltam, hogy ez bárkit is zavarni fog.

Elnézést kérek :D

Jobb lenne, ha inkább a játékkal foglalkoznál, hát ha ott elérsz valamit. :)

• Azért vagyok csaló, mert a másik karimmal is játszottam a 6 napos event alatt?

Erre nem is gondoltam, hogy ez bárkit is zavarni fog.

Elnézést kérek :D

Jobb lenne, ha inkább a játékkal foglalkoznál, hát ha ott elérsz valamit. :)

Azért vagy csaló, mert eddig csak kettő karidról tudtam, de most tudtam meg, hogy nem csak a 46-47 szerón van karid, hanem a 43.-n is. És ahogy hallom jót mentél azzal is....

Jobb volnék a játékban valóban én is ha nekiállnék bot-orkálni, de csak kitiltanának, mert nem vagyok olyan kedvenc mint te.....

• Felőlem... azt csinálsz amit akarsz :)

• Igen.... vaóban. Te is azt csinálsz amit akarsz.

• Szerintem pihenjél le kicsit, még felidegesíted magadat és rosszul leszel.

Arról is majd én tehetek :)