Nyitok egy újat, nem lenne jó, ha valakibe bele szorulna a szó.
Itt mindenkit meghallgatni, nincs elnyomás.
Aki like-ot nyom egy team bejegyzésre, azt bot használat miatt nem tiltják.
Nyitok egy újat, nem lenne jó, ha valakibe bele szorulna a szó.
Aki like-ot nyom egy team bejegyzésre, azt bot használat miatt nem tiltják.
Áh, mondhattad volna korábban is hogy ez így nűködik!
Szétszpemelem a fórumot a lájklaimmal!
csokis a szád
Fagyizni volt
Szerintem ebben tévedsz. Ezen a Fórumon csak olyan dolgokról szabad írni, kérdezni, ami nem tartozik a jegyrendszer hatáskörébe. Nem kérdezhetsz csak azért, mert kíváncsi vagy, holott nem emlékszem rá, hogy a jegyrendszer lehetőséget adna a kíváncsiságunk kielégítésére. Vagy tévednék és van ilyen választható pont is, hogy "én csak szeretném tudni"?
Valamikor, még a régi Fórumon közzétették a banolások listáját, az okokat. Ma már nincs jogunk tudni, játszunk-e együtt csalókkal, s azt sem, hol van a határ. Meddig, hány szintlépésig mondhatja bárki azt pl., hogy "én csak gyors vagyok és kitartó". Nem beszélhetünk a minket segíteni és bírálni hivatott GO-król, nem kifogásolhatjuk a döntéseiket, de nem mondhatjuk el a véleményünket a játékosokról sem, hiszen erre ott a jegyrendszer. Ha valaki jelent valamit, valakit és választ kap, nem mondhatja el itt a többieknek, még akkor sem, ha tudja, hogy sokan kíváncsiak a válaszokra.
Nem tudom, ki hogy van vele, de én pl. nem unalmamban járok ide a Fórumra, hanem hogy a játékkal kapcsolatos információkat gyűjtsek. Ebbe beletartoznak azok a dolgok is, amiket a szabályok alkalmazásáról, valamint a játékostársaimról megtudhatok.
Milyen más szerepe lehet a Fórumnak, ha nem az, hogy információkat nyújtson?
Akarva-akaratlanul, itt már más szabályok élnek, mert ez 2025. Előre megyünk, nem hátra.
Sziasztok!
A szabályok és azt hogy milyen büntetéseket lehet kapni az egyes szabálysértésekért, közzé van téve.
Hogy egy játékost milyen okból és milyen súlyosan büntetünk a játékban, nem tesszük közzé, mert ez védett információ. Ha a jegyrendszeren írsz nekünk, akkor is csak a saját karaktereidről oszthatunk meg veled információt. Ugyanezen okból a fórumon sem engedhetjük a játékosoknak adott büntetések kibeszélését.
Amikor "bot-használat" miatt adunk büntetést, akkor korlátozott hogy mennyi információt oszthatunk meg arról hogy mi alapján hozzuk meg ezt a döntést. Ez azért van így, mert minél többet mondunk el, annál könnyebb utána a játékosnak megkerülnie az ellenőrzésünket és "háborítatlanul" csalnia legközelebb.
Meg lehet kérdőjelezni a GO döntését, a jegyrendszerben. Ott majd egy másik GO vagy SGO, GA, stb. leellenőrzi ismét és felülbírálja vagy helybenhagyja a döntést.
Meg lehet kérdőjelezni a GO döntését, a jegyrendszerben. Ott majd egy másik GO vagy SGO, GA, stb. leellenőrzi ismét és felülbírálja vagy helybenhagyja a döntést.
Egymás markába úgysem kaksiztok.
Mivel felettünk vagytok és csak lefelé lehet kaksizni, így biztos hogy a játékos távozik büdösen.
"A szabályok és azt hogy milyen büntetéseket lehet kapni az egyes szabálysértésekért, közzé van téve."
Ezt nem találom.
Valahol le van ez írva?
Vagy mi alapján működtök?
QuoteEzt nem találom.
Valahol le van ez írva?
Az általános büntetési tételeket a játék szabályok alatt találhatod meg. Link: Játék Szabályok
Köszi, de a szankciók csak a játékosokra és olvadni tudó élőlényekre vonatkoznak.
Ebbe nem tartoznak bele azok, akiknek a nevét csak a jegyrendszerbe írhatjuk le.
Hogy egy játékost milyen okból és milyen súlyosan büntetünk a játékban, nem tesszük közzé, mert ez védett információ.
Lefordítva: Hispan annyit csalhat amennyit akar, neki még 456476 figyelmeztetés van hátra, míg másoknak 0.
Hogy egy játékost milyen okból és milyen súlyosan büntetünk a játékban, nem tesszük közzé, mert ez védett információ.
Lefordítva: Hispan annyit csalhat amennyit akar, neki még 456476 figyelmeztetés van hátra, míg másoknak 0.
Látom szereted leírni a nevemet, kicsit unalmas vagy, de elnézem neked.
A Magyar Bitefight-on nincs figyelmeztetés, mint tudjuk.
Egyből bannolnak, néha elhamarkodottan ( lásd Diablo )
Látom szereted leírni a nevemet, kicsit unalmas vagy, de elnézem neked.
A Magyar Bitefight-on nincs figyelmeztetés, mint tudjuk.
Egyből bannolnak, néha elhamarkodottan ( lásd Diablo )
Elnézést, tévedtem. Nekekd minden el van nézve.
Kettőtőket irtalak meg a jegyemben, őt azonnal tiltásra tették... téged nem. Pedig te többet fejlődtél a karaktereddel mint ő. Illetve ő sem hajtotta a karakterét a 47. szerveren, míg te igen. Erre varrjál gombot te csaló.
Kettőtőket irtalak meg a jegyemben, őt azonnal tiltásra tették... téged nem. Pedig te többet fejlődtél a karaktereddel mint ő. Illetve ő sem hajtotta a karakterét a 47. szerveren, míg te igen. Erre varrjál gombot te csaló.
Kettőből semmi
Azért vagyok csaló, mert a másik karimmal is játszottam a 6 napos event alatt?
Erre nem is gondoltam, hogy ez bárkit is zavarni fog.
Elnézést kérek
Jobb lenne, ha inkább a játékkal foglalkoznál, hát ha ott elérsz valamit.
Azért vagyok csaló, mert a másik karimmal is játszottam a 6 napos event alatt?
Elnézést kérek
Azért vagy csaló, mert eddig csak kettő karidról tudtam, de most tudtam meg, hogy nem csak a 46-47 szerón van karid, hanem a 43.-n is. És ahogy hallom jót mentél azzal is....
Jobb volnék a játékban valóban én is ha nekiállnék bot-orkálni, de csak kitiltanának, mert nem vagyok olyan kedvenc mint te.....
Display MoreAzért vagyok csaló, mert a másik karimmal is játszottam a 6 napos event alatt?
Elnézést kérek
Azért vagy csaló, mert eddig csak kettő karidról tudtam, de most tudtam meg, hogy nem csak a 46-47 szerón van karid, hanem a 43.-n is. És ahogy hallom jót mentél azzal is....
Jobb volnék a játékban valóban én is ha nekiállnék bot-orkálni, de csak kitiltanának, mert nem vagyok olyan kedvenc mint te....
Felőlem... azt csinálsz amit akarsz
Display MoreDisplay MoreAzért vagyok csaló, mert a másik karimmal is játszottam a 6 napos event alatt?
Elnézést kérek
Jobb volnék a játékban valóban én is ha nekiállnék bot-orkálni, de csak kitiltanának, mert nem vagyok olyan kedvenc mint te....
Igen.... vaóban. Te is azt csinálsz amit akarsz.
Display MoreDisplay MoreDisplay MoreAzért vagyok csaló, mert a másik karimmal is játszottam a 6 napos event alatt?
Elnézést kérek
Igen.... vaóban. Te is azt csinálsz amit akarsz.
Szerintem pihenjél le kicsit, még felidegesíted magadat és rosszul leszel.
Arról is majd én tehetek
Én sem tartalak fel szívesen, mert a végén még nem tudsz haladni a 43-46-47 szervereken a tisztességes módszereiddel.