Nem mindenki ér rá itt pötyögni
A kérés az inkább követelés
Display MoreDisplay MoreDisplay MoreMeglep, hogy a játék üzemeltetői (kis ördög) ennyire negatívan reagálnak a játékosok problémáira.
Elvárható lenne, hogy egy játékmester nagyobb empátiát mutasson a közösség felé."
Nem értem, miért érzik szükségét a játék üzemeltetői, hogy eltávolítsák a játékosokat.
Egy támogatóbb hozzáállás sokkal eredményesebb lenne
Hozzájárulok ahhoz is, hogy a Fórumon általam közzétett írásaimat bárki felhasználhassa a saját érdekében.
Üdv,
IK
Nem értem, hogy miért gondolod azt, hogy én (is) üzemeltetem a játékot.
Nem értem, hogy miért probléma a szabályok betartása és ez hogy van összefüggésben bármivel is. Attól, hogy átvesszük a német szabályzatot nem hiszem, hogy csökkeni fog a szabálytalankodók száma vagy a tiltások mennyisége. Logikátlan
Helytelenül fogalmaztam, amikor azt állítottam, hogy...
Ezek szerint Ön egy piros ördög és semmi köze a játék üzemeltetéséhez.
Tudomásul vettem.
Összefoglalva, a játékosok a kéréseikkel az info@gameforge.com e-mail címen fordulhatnak.
A tárgykörhöz kapcsolódó képernyőfelvételeket készítettem, amelyeket alapul véve egy komplex összefoglalót készítek a kommunikációról.
Tisztelettel felhívom figyelmét, hogy a hozzászólások nyilvánosak, regisztráció nélkül olvashatóak, így a megosztott információk mindenki számára hozzáférhetőek.
Egyének képességei és érdeklődési körei rendkívül változatosak.
Sajnos, az adott személy esetében a negatív tapasztalatok dominálnak.
Hozzájárulok ahhoz is, hogy a Fórumon általam közzétett írásaimat bárki felhasználhassa a saját érdekében.
Üdv,
IK
Egyetértek. Ön, mint adott személy esetében valóban negatívak a tapasztalatok.
Mindazonáltal, ha minden információ hozzáférhető mások számára is, akkor jogalapot nélkülözi az azokról készített fénykép készítése, valamint ez tiltott tevékenység az Ön részéről:
Általános szerződési feltételek:
6. A felhasználó mulasztási kötelezettségei
6.1. Hacsak a Gameforge kifejezetten nem engedélyezi, a felhasználó nem jogosult a Gameforge
szolgáltatásait vagy azok részeit a szerződésben meghatározott céltól eltérő célokra
szerkeszteni, sokszorosítani, terjeszteni, nyilvánosságra hozni, kereskedelmi céllal felhasználni.
Csak technikailag szükséges sokszorosítás megengedett a Gameforge szolgáltatások
rendeltetésszerű használatához. A szerzői jogokra vonatkozó megjegyzések és a védjegy-
jelölések nem módosíthatók vagy törölhetők."
Márpedig a fórum a GF szolgáltatásai közé tartozik.