MegasVasilias OTB vs. LEMARGA LYKOPOULA .LEMARGO

• Αναφορά μάχης Wed, 10.07.2024 - 03:03:49

race1small.gifMegasVasilias [[OTB]]

7-5.png

Μαχητής: 3
    vs.

race2small.gifLEMARGA LYKOPOYLA [.LEMARGO]

5-22.png

Μαχητής: 3

Νικητής: MegasVasilias

MegasVasilias κέρδισε: 1.083.654 Χρυσός

Η Συμμαχία MegasVasilias απόκτησε μια σφραγίδα.

Ζηλοφθονία

Βασική ζημιά: -5% (σε εχθρό)

Μπραβο παιδια για την νικη!!

"Cause i may be bad, but i'm perfectly good at it"!

• Μπραβο για την ευκολη νικη παιδια και χαοτικη το μεγαλο τους λεβελ jeandarc εφαγε πολυ ξυλο ουτε αρχηγο δεν ακουμπησαν και ας εγινε μαχη με αρχηγο ειπαμε οταν μπαινουμε σοβαρα θα χανετε χαχαχα σας εχει γινει συνηθεια να τρωτε ξυλο και να κρυβεστε και μην πειτε οχι ετσι ειναι χαχαχα

Edited 2 times, last by GRYLOS ().

• Μπραβο για την νικη σας 3 το βραδυ και ενα δακρυ κυλησε για τον χαχαχα .

ΥΓ.Οποτε θελουν και οταν θελουν θα χανεις και χανεις αν καταλαβεις καταλαβες χαχαχα ,καλη δροσια σε ολους.

• Υπαρχει ορος που λεει να μην μπαινει πολεμος?Οτι ωρα θελουμε εμεις θα μπαινει πολεμος και που εισαι σαν συμμαχια δεν εχετε την δυναμικη ωστε να παιξεται σε 3αρι και ας εχετε λεβελ μην τρελενεσαι αμα γινοταν θα σας εβαζα καθε μερα πολεμο μπειτε στην κρυψωνα τωρα κλασσικα χαχα

• Σ ε παρακαλω χαχαχα μπορεις να δεις στην γωνια αν ερχομαι οταν πρεπει θα χανεις τωρα πανε να δεις .

Τιτανοτεραστιε απυθμενη

• Εσενα και που σου μιλαω χανω χρονο τετοιο μικρο λεβελ που εισαι τεσπα δεν εχω να πω κατι με σενα

• Μπραβο για την ευκολη νικη παιδια και χαοτικη το μεγαλο τους λεβελ jeandarc εφαγε πολυ ξυλο ουτε αρχηγο δεν ακουμπησαν και ας εγινε μαχη με αρχηγο ειπαμε οταν μπαινουμε σοβαρα θα χανετε χαχαχα σας eχει γινει συνηθεια να τρωτε ξυλο και να κρυβεστε και μην πειτε οχι ετσι ειναι χαχαχα

Ανέβασε την παράταξη να δω λίγο κάτι γρύλε ε γρύλε?? Ή θα πεις πάλι τα δικά σού?? Πάνε σε μεγαλύτερη παράταξη να δούμε ποιος θα φάει ξύλο και ποιος οχι.. σιγαβρε γρύλε επειδή είσαι το δεύτερο μεγαλύτερο λβλ με την ίδια λογική ούτε μαζί σού δέν έπρεπε να ασχολούμαστε αλλά έχεις πλάκα οπότε να περνάς ποιο συχνά να γελάμε μαζί σού

• Φιλτατε γρυλε η δεν κοιτας πολεμους τι και πως η αυτοθαυμαζεσαι οτι και να ειναι απο τα 2 δεν με ενοχλει καθολου ,μονο προσεχε μην αυτοματιαχτεις μονος σου,για τα υπολοιπα παιδια τους ειναι αδιαφορες η φανφαρες περι παντοδυναμιας [ξερουν τι γινεται στην πραγματικοτητα].

Αν δεν ειχανε ποσοστο επιτυχιας σε πολεμους οι σφραγιδες κατι θα εβλεπες με το κυαλι:lol: και εκει ,τεσπα καλη σου συνεχεια και αυτο με τα λεβελ σταματησε το γιατι ειναι καπως αν δεν το κατανοεις παω πασο.

Καλη συνεχεια να εχεις και καλο καλοκαιρι.

• Εγω να δεις πως γελαω με τις καλυψεις που με τετοια λεβελ δεν θα επρεπε να ειστε συνεχεια στην αμυνα και στον φοβο της ηττας αυτα πρωτη φορα τα βλεπω οσο για τις παραταξεις ολα στην ωρα τους εχω πει την γνωμη μου αλλωστε δεν λεω οχι σε μεγαλυτερες παραταξεις

• ¨<<Αν δεν ειχανε ποσοστο επιτυχιας σε πολεμους οι σφραγιδες κατι θα εβλεπες με το κυαλι:lol: και εκει .>>

Καλυψεις θα κανουν οσο θελουν οπου θελουν ,οσο δεν υπηρχανε σφραγιδες και ηταν ολοι μαζι και δεν ειχε πουθενα καλυψεις δεν σε ειδα να δοκιμαζεις πολεμο ,τεσπα δεν θα βγαλει πουθενα εχεις κολησει στον αυτοθαυμασμο χωρις να λαμβανεις υποψιν σου το παιχνιδι εχει και ζεστη για απυθμενη

• Είπαμε είναι μαραθώνιος το παιχνίδι.......

Θέλω να πω ότι από τον Φεβρουάριο που έγινε η ένωση έχω ανέβει μόνο 10.000 θραύσματα...... μετά από τόσους πολέμους!

forum.bitefight.gameforge.com/attachment/5791/

• Γρυλακο τι νομιζεις οτι εισαι? Τα εχουμε μαθει τα νταηλικια σου με τον (ετοιμο) παικτη απο αυτην που τον πηρες. Ασε τις μαγκιες... τζαμπα μαγκας εισαι

• Μην στελνουν και α λλοι τα θραυσματα πρεπει να υπαρχει παντα ενα ονειρο να υπαρχει κριμα ειναι, για να γινεται ο χαβαλες του παιχνιδιου.

ΕΛΜ εισαι πολυ κακος

• Ετσι σου μαθανε να λες ασε να ξερω εγω καλυτερα σημασια δεν δινω σε αυτα που λετε απλα γελαω μονο που εσυ πηρες ετοιμο παιχτη αυτον του ς3 ασε ξερουμε το παιζεις και παιχτης δεν με ξερεις οποτε μην γραφεις

• Σε ξερω και πολυ καλα μαλιστα. Μυρωδια δεν εχεις παρει απο το game δε ξερεις να παιζεις νομιζεις οτι εισαι μαγκας αλλα εισαι τζαμπα μαγκας

• Ουτε που με ξερεις ασε να ξερω εγω κρυψου παιξε κρυφτο ναι αυτο το ξερεις σε ενοχλουν οι φαπες και φενεται τι να κανουμε ετσι ειναι το game και κοψε λιγο το στυλακι αυτο δεν περνανε σε μενα απλα να το ξερεις

• Ειδες που δε ξερεις τι σου γινεται? Αλλα λογικο ειναι αφου αυτος ο παικτης δεν ηταν δικος σου....ο παικτης αυτος που λες ηταν του σερβερ1. Αλλα τοσα ξερεις τοσα λες... αναμενομενο αφου τον ειχε αλλος το παικτη σου. Και κοψε τη πλακα με μενα θα μιλας σοβαρα

• Ενα θα σου πω μονο σερβερ 3 για να το μαθεις οποτε οτι και να λες δεν το παιρνω στα σοβαρα γιατι ετσι θελω και θα μιλαω οπως θελω χαχα

• Ο παικτης ο δικος σου ηταν στον σερβερ 3. Ο δικος μου στον σερβερ1 καταλαβες? Αφου που να το ξερεις αφου δεν επαιζες εσυ τοτε... με μενα θελω να μιλας σοβαρα δε θα χαχανιζεις! Το καταλαβες?