Vampires Legendaries **VL** vs pissa kai poupoula .koukou.

• Αναφορά μάχης Wed, 26.06.2024 - 02:20:19

race1small.gifVampires Legendaries [**VL**]

7-5.png

3

vs.

race2small.gifpissa kai poupoula [.koukou.]

5-12.png

3

Νικητής: Vampires Legendaries

Vampires Legendaries κέρδισε: 982.815 Χρυσός

Η Συμμαχία Vampires Legendaries απόκτησε μια σφραγίδα.

Αλαζονεία

Πιθανότητα ευστοχίας: -5% (σε εχθρό)

Σημαία

Η Συμμαχία Vampires Legendaries λήστεψε με επιτυχία τη Συμμαχία Σημαία της Αρκούδας.

Η σημαία καταστράφηκε για 250 res2.gif.

Σημαία της Αρκούδας

Αντοχή: +10

Koukou

Μπραβο παιδια

Γρυλε πάλι θεατής έκατσες!!

"Cause i may be bad, but i'm perfectly good at it"!

• Μπραβο παιδια αλλη μια ευκολη χαοτικη νικη ουτε καν επαιξα χαχα και παλι μπραβο

• KOMIS TRELARAS σου αρεσε το ξυλο που εφαγες?Λεγε?Βλεπε την δυναμικη του λεβελ σου ουτε για ακαδημια πολεμων δεν κανει χαχαχα

• KOMIS TRELARAS σου αρεσε το ξυλο που εφαγες?Λεγε?Βλεπε την δυναμικη του λεβελ σου ουτε για ακαδημια πολεμων δεν κανει χαχαχα

Γρυλακο σε έχει πειράξει ή ζέστη μάλλον και δέν ξέρεις τι λές σωστα?? Είσαι 4700 λβλ και είμαι 2600 συγκρίνεις ανομία πράγματα ή τουλάχιστον προσπάθησε να το καταλάβεις λίγο... για πες μου όμως πώς σού φαίνεται που είσαι θεατής και πύλες δέν βλέπεις πλέον...πολύ γλώσσα έβγαλες για δεύτερη θέση αλλά εντάξει σε καταλαβαίνω κάπως πρέπει να το παίξεις μεγάλος παίκτης αλλιώς δέν

• Την πρωτη την εχω εξαφανηση απο τον χαρτι απο το πολυ ξυλο οποτε αν δεν μιλαω εγω πιος θα μιλησει χαχα ξερω σας αρεσουν οι πυλες χωρις πολεμους εμεις ανηκουμε στην πολεμικη κατηγορια σας περιμενουμε για ακομα ενα μπαουλιασμα και μην πεις τα δικα σου εδω ειμαστε ξερεις σε 3αρι τα αποτελεσματα ειναι τα γνωστα χαχα

• Εδώ βρε γρυλλακο λές τα δικά σού χαχαχα για γέλια είσαι μόνο, Αν είστε Πολεμική κατηγορία όπως λές ελάτε σε μεγαλύτερη παράταξη να φάτε τής φάπες σάς να στρωσετε χαρακτήρα χαχχα οχ συγνώμη ξέχασα δέν σάς περνει για μεγαλύτερη παράταξη γιατί μόνο μέχρι 3αρι μπορείτε... θέλουμε πολέμους να παίζουμε όλοι όχι μόνο 3 v 3 ελπίζω να μπορέσεις να το καταλάβεις αυτό τουλάχιστον χαχαχα

• Προς το παρον θα κρυβεστε με τις καλυψεις και φυσηκα μας βαζετε καλυψη να μην μπορουμε να σας βρουμε φοβαστε και λογικο ειναι δεν μου φενεται περιεργο οτι μπορει ο καθενας χαχαχα μην πεις τα δικα σου οταν θα μπαινουμε σοβαρα θα τρωτε πολυ ξυλο γιατι ετσι θελουμε χαχα

• Εδώ εσύ φοβάσαι να πας σε μεγαλύτερη παράταξη γιατί ξέρεις ό,τι ή φάπα που θα φάς θα είναι μεγάλη χαχαχχα εντάξει σε καταλαβαίνω όταν ξέρεις ό,τι σε μεγαλύτερη παράταξη δέν θα δείς αρχηγό λογικό να φοβάσαι και να παίζεις 3αρι χαχαχα... είχαμε κάνει μία προσπάθεια να σταματησουν ή καλύψεις και να γίνουν πόλεμοι να παίζουμε όλοι αλλά επειδή κατάλαβες ό,τι ή φάπες που θα τρώτε στούς πολέμους και θα γράφει ηττες είπες άστο δέν θα Παίξουμε θα παίζω 3αρι μπας και κάνω καμιά νίκη αλλά ώς εκεί είσαι.. πύλες θα είσαι θεατής να μάς βλέπεις να ανοίγουμε

• Μην βιαζεσαι ολα στην ωρα τους εσυ γιατι μιλας να μου πεις τι?εσενα δεν σε βλεπω καν δεν μπορεις να κανεις κατι απλα συμπληρωνεις θεση στην παραταξη χαχα

• Εσύ γιατί μιλάς τότε?? Πύλες δέν ανοίγεις και είσαι θεατής βρε γρυλλακο χαχαχαχαχαχα.. λές ξανά και ξανά δέν με βλέπεις και αναφέρεσαι σε εμένα να το κοιτάξεις όσο είναι νωρίς έτσι..

• Με σενα μιλαω διοτι γραφεις πολλα οσο θα γραφεις θα γραφω σου εχω πει αυτες οι πυλες λεγονται κρυφτοπυλες οτι μπορει ο καθενας χαχα

• Εσυ γράφεις πολλά και ανούσια, κρυφτοπυλες γιατί έτσι σε συμφέρει να λές μπας και νιώσεις λίγο καλύτερα που δέν θα δείς πότε πύλες όσο παίζουμε χαχαχχα στο είπα γρυλλακο πάνε σε μεγαλύτερη παράταξη και ο σβερκος σου θα γίνει κόκκινος από τής φάπες αλλά ξέρω ό,τι επειδή φοβάσαι για αυτό παίζεις 3αρι ό,τι μπορείς γρύλε ε γρύλε χαχαχα

• Αυτα που γραφεις τα πιστευεις βλεπω χαχαχα μπες στην κρυψωνα σου τωρα και απολαυσε τις φαπες χαχαχα

• Εδώ εσυ πιστεύεις αυτά που έχεις πλασει στο μυαλό σου γρύλε ε γρύλε χαχαχα , Για ποίες φάπες μιλάς πλάκα έχεις να μπαίνεις ποιο συχνά φόρουμ να γελάω μαζί σού γρυλλακο χαχαχα... ανέβασε την παράταξη να δούμε πόσο κόκκινος θα γίνει το σβερκαδι σού χαχαχα

• Αναφορά μάχης Thu, 27.06.2024 - 19:14:22

race2small.gifpissa kai poupoula [.koukou.]

5-12.png

3

vs.

race1small.gifVampires Legendaries [**VL**]

7-5.png

3

Νικητής: Vampires Legendaries

Vampires Legendaries κέρδισε: 1.006.518 Χρυσός

Τα παιδάκια παίζουν πάλι κουφιοπολεμο!!

"Cause i may be bad, but i'm perfectly good at it"!

• Αχ βρε καημένε γρύλε ε γρύλε, Δέν απάντησες πριν σε αυτό που σού είπα και έψαχνες να πιαστείς από κάπου μπας και το γυρεις προς εκεί που σε συμφέρει απλά γελάω χαχαχα σού είπα έχεις τα κότσια να πας σε μεγαλύτερη παράταξη ή απλά θα συνεχίσεις να γρυλλίζεις γιατί όπως σού είπα και πριν το σβερκαδι σού θα γίνει κόκκινο από τής φάπες χαχαχα αλλά δέν τα έχεις τα κότσια παιχταρά από τα lidl

• Σου ειπα ολα στην ωρα τους μονο μπλα μπλα εισαι και στο game εχεις μεινει στην ιδια ταξη εισαι πολυ μικρο λεβελ για να λες αυτα που λες μιλας λες και εισαι ο παιχταρας του game ισως το πιστευεις κιολας δεν ξερω χαχα

• Εδώ εσύ νομίζεις ο,τι είσαι παιχταράς και το πιστεύεις κιόλας χαχαχα είσαι ενα κινούμενο μπλα μπλα εσύ γενικά γρύλε ε γρύλε χαχαχα και που είσαι μεγάλο λβλ εσύ νομίζεις κάνεις κάτι; Πύλες ανοιγχαχαχαχ κάτσε στη γωνία να μαθαίνεις πώς ανοίγουν πύλες μπας και μάθεις τίποτα γρυλλάκο χαχαχα

• Με σενα δεν μπορω να μιλησω δεν ξερεις τι παιζει αστο καλυτερα πιστευε οτι θες ετσι κι αλλιως εχεις την δικη σου αποψη κι εγω την δικη μου