εσυ και αν εχεις συγχυση σε αυτα που γραφεις.
εγω πήρα 10+ μυ΄ρια με δυο επιθέσεις σε περιπτωση που δεν ενημερώθηκες....οποτε χαλάρωσε αναπαυτικά στον καναπέ σου....και ενημερωσε τους συμμάχους σου....ότι τα χρυσά τους κάνουν φτερα....
εγω δεν ξεθαψα ποστ για να ποσταρω τις νίκες!! Να συννενοειστε λιγο πριν ποσταρετε...για να βγαίνει και ενα νοημα!
D3L3T3R [LEMARGOI] vs .drakoulas2020. [drakoi]
-
- Server 8-16
- Mητρώο των Ηρώων
- MII-IAIL
-
-
οι νικες και ο χρυσος ειναι φρεσκοτατα...
και γνωριζοντας τους κανονες δεν μπορω να κανω αλλο ποστ με το ιδιο θεμα...
καθως με το που ανεβασα τις μαχες εσεις πηρατε τον φιλο σας για να μαζεψει τα χαμενα του.
αλλα μαλλον οπως και ο αλλος που σου εκανε λαικ απλα εθελοτυφλητε.
αλλα ξεχασα μονο εσεις εχετε το δικαιομα να κανετε τα δικα σας

τωρα παρε τα κουβαδακια σου σε παρακαλω και πηγενε στο ποστ σου να παιξεις ευχαριστω
-
Τωρα εσύ νιώθεις υπερήφανος οτι μου την είπες, και δεν θέλω να σου χαλάσω το όνειρο.
Απλά να σε ενημερώσω σε περιπτωση που δε το κατάλαβες, ότι εγω αρχικά δεν αναφερόμουν σε σενα.Απλά δε το πηρες χαμπαρι!!!
αλλαξε πλευρο στον καναπε σου και συνεχισε το ονειρο !
Συγχαρητηρια για τις νικες για να είμαστε και εντός θεματος γιατι φημίζεστε και για τις αναφορές που πατατε! -
εσυ μαλλον δεν καταλαβες.
δεν θελω να γραφεις στο θεμα μου αν εχεις προβλημα με καποιον πηγενε γραψε στο δικο σου θεμα.
ευχαριστω
-
Ας του εξηγησει κάποιος, ότι στο "θεμα του" ξεθαψαν και ποσταραν δικό μου ποστ γιατί το παιδι δε θελει ή δεν μπορεί να το καταλαβει....
το περίεργο βεβαια δεν ειναι ότι δεν το καταλαβαίνει μονο αυτος....αλλα του πατανε και like!
οπότε σηκώνω τα χερια ψηλα!
Καλη συνεχεια και καλα ξυπνητουρια! -
Καλοφαγωτα παιχτη παντα τετοια αν και σου εχει γινει συνηθειο