καλησπερα σας,μετα απο περιπου 12 χρονια ειπα να περασω λιγο χρονο ξανα με αυτο το παιχνιδι που λατρευα τοσο πολυ,ο λογαριασμος μου δυστηχος δεν υπαρχει πλεον ηταν περιπου 700 επιπεδο...μηπως κανεις απο εσας εχει στη κατοχη του καπιον χαρακτηρα μεγαλου επιπεδου που να τον δινει?ο χαρακτηρας που θα με δωσετε σε περηπτωση π σταματησω να παιζω θα σας τον επιστρεψω
δωρεα χαρακτηρα
-
- Game Discussion
- Kapetanios
-
-
Καλησπέρα !
Υπάρχουν παίκτες με αρκετούς μεγάλους και μικρότερους χαρακτήρες μετά την ένωση, αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολα θα τον εμπιστευόταν σε κάποιον που έχει 12 χρόνια μακριά από το παιχνίδι . . .
-
ναι καταλαβανω και δεν περιμενω η αληθεια ειναι να μου δωσει καποιος απλα ειπα να κανω την ερωτηση,βεβαια σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να κλεψω η οτιδιποτε τετιο,αν μου δηνανε θα εβαζα και διαολοπετρεσ να εχω τον χαρακτηρα οσο δηνατο γηνετε να σημετεχω και σε πολεμους πιο πολυ για αυτο τον θελω γτ απο οτι εχω δει το παιχνιδι ειναι νεκρο κ ο μονος τροπος να εχει λιγη ουσια ειναι να σημετεχω σε πολεμους...ενταξει το παιχνιδι δεν ειναι και τοσο δησκολο σε θεμα στρατιγικης εχω παιξει αρκετα πιο δησκολα παιχνιδια... jeandarc σε θυμαμε απο τοτε που επαιζα χαιρομαι που εισαι ακομα εδω,οταν επαιζα ειμουν περιπου 18 χρονον χεχε,θυμαμαι επησης τον tempelis και κανα διο ακομα παιδια δεν ξερω αν παιζουν ακομα...αν θυμαμαι καλα το ονομα του παιχτι μου ηταν fab και αργοτερα αλλαξα σε kapetanios και ειμουν στο τοπ 10 του σερβερ....
-
κρημα που καθηκε ο παιχτησ μ ρε γαμοτο και ειμαι πολυ σιγουρος οτι ειχε διαολοπετρεσ γτ γενικα εβαζα αρκετα λεφτα στο παιχνιδι,εψαξα πολυ καλα αλλα δεν υπαρχει ο παιχτης πουθενα ηταν 700 με 800 επιπεδο