The.Devils.Curse.Drakoi

• Γεια σου αχαιε με την τετραγονη λογικη σου..

Εισαι τοσο ακαταλιλος που ακομα δεν εχεις μαθει την δυναμη των σφαιρων..

Με τους παικτες που λες εχεις τα ιδια οπλα..μονο εγω εχω διαφορετικα αλλα το 'κανεις καραμελα' ...κερδιζεις οποτε θες και η συμμαχια σου ειναι ακομα η μονη εντος 30αδας με περισσοτερες ηττες απο οτι νικες ...καταλαβετο επιτελους ειστε οι πελατες ολου του bitefight

Δεν ασχολουμε αλλα μαζι σου...χανω εγκεφαλικα κυταρα καθε φορα που βλεπω αυτα που γραφεις ..αντε τωρα να παρακαλας των γρυλο μηπως και δεις ασπρη μερα και φοναξε το like squad για να χερεσαι :lol::lol::pain:

The Master of Disaster is back ... old , yet fearsome foe

Do not wake up a sleeping beast ..

• 599 ήττες η δράκοι και 217 h ds μάλλον από της τόσες φάπες πρέπει να μιλήσει για φάπες ο Αχαιός που αυτός και η σύμμαχια του έχουν σκύψει το κεφάλι και τρώνε αβέρτα φάπες

• καταλαβαινω την πικρα σου που εχασες μην κλαις ελα αυριο να κερδισεις...οι δρακοι ειναι εδω και οπως βλεπεις ειμαι στους δρακους εσυ εισαι στους λεμαργους και αφησες την ακαδημια σας,μην μπερδευεσαι...και στην τελικη τι σε νοιαζει εσενα πως παιζω εγω οταν θελω νικγ 100% επιτυχια εχω σε αντιθεση με εσας...που θες και 7αδα ...εκ του ασφαλους λογο τον λεβελ μιλας οταν θα εχουμε ιδιους οπλισμους εκει θα σας δω απολαυστε την ηττα σας και μην κλαιτε συνεχεια αν ειναι να σας πληγωνω τοσο δεν θα ξανα αναιβασω το ξυλο που σας ριχνουμε...πολυ κατακαρδα το πειρατε...χαχαχαα...ειστε πραγματικα για γελια...εσυ παιχταρα σολωμον που εισαι τεραστιος γιατι δεν βαζεις στην συμαχια του γρυλου πολεμο ?να δουμε το αποτελεσμα...χανουμε κερδιζουμε καθε μερα πολεμο θα εχετε..και σταματηστε να κλαιτε οταν χανετε και παντα να σας φταιει κατι....και ποσο μαλλον εσυ που σου εβαα πολεμο και εφερες ψενοντυμ κλεογουλφ και τα λοιπα ..

ΘΑ ΞΑΝΑ ΡΘΩ ΖΗΚΟ...χαχαχα

• εμεις δεν βαζουμε πολεμους μεταξυ μας για να γραφουμε νικες οπως εσυς που ολο στο κρυφτο και στο γλυψιμο ειστε...ετσι και εγω ξερω να παιζω...αντε κανε κανα πολεμο τωρα με τους φιλους σου και ασε εμας να παιξουμε οπως θελουμε...τωρα για τις σφαιρες ποθ ειπε ο παντωγνωστης του παιχνιδιου και μαστερ μαιντ του πλανητη που δεν ξερω να τις χρησιμοποιω ενα εχω να του απαντησω....

το αποτελεσμα μας θες να στο θυμησω?πιες λιγο νερακι γιατι μπορει να παθεις τιποτα με τα λαιμα σου...

• Βρε αχαιο και χωρίς πσενοντιμ σου ρίχνουμε ξύλο ή από της φάπες τα έχεις χάσει??? Μιλάει ο Αχαιός για ακαδημίες που είναι τα τσικό του γρυλου χάχαχαχα πλάκα έχεις.. χάσετε κερδίζετε όπως λες αλλά ποιο πολλές ήττες κάνεις από το σβερκομα που τρώτε ομαδικά να πω ό,τι συμπληρώνετε και 7αδα να παίξουν περισσότερα άτομα αλλά ούτε αυτό δεν μπορείτε να κάνετε.. Αχαιο έλα να φας την φάπα σου ξέρεις από αυτά εσύ μικρέ;) όταν ήταν ο Αντόνιο σε εσένα ήταν καλά ε?? Ή θα το κάνεις γαργάρα αυτό?? Όπως και ο blade είχε τον μικρό του παίκτη και ο onlythebrave αλλά ότι μας συμφέρει λέμε με λένε ριζο και όπως θέλω τα γυρίζω πελατακο αχαιο

• εμεις δεν βαζουμε πολεμους μεταξυ μας για να γραφουμε νικες οπως εσυς που ολο στο κρυφτο και στο γλυψιμο ειστε...ετσι και εγω ξερω να παιζω...αντε κανε κανα πολεμο τωρα με τους φιλους σου και ασε εμας να παιξουμε οπως θελουμε...τωρα για τις σφαιρες ποθ ειπε ο παντωγνωστης του παιχνιδιου και μαστερ μαιντ του πλανητη που δεν ξερω να τις χρησιμοποιω ενα εχω να του απαντησω....

το αποτελεσμα μας θες να στο θυμησω?πιες λιγο νερακι γιατι μπορει να παθεις τιποτα με τα λαιμα σου...

Βρε ακαταλιλε διαβαζεις τι γραφω η τα κανεις γαργαρα και γραφεις οτι νανε ?

Ειπα οτι δεν ξερεις την δυναμη των σφαιρων οχι το πως χρισημοποιουντε...

Γλυψιμο ? μιλας εσυ για φλυψιμο που γληφεται των γρυλο 1 χρονο πριν γινει καν η ενωση των σερβερ ? γελιος απλα...

Οσο για τους πολεμους 'αναμεταξη μας' η συμμαχια μου εχει καληψεις μονο απο δικιες σου ακαδημιες ..

Εκανες μια νικη και θυμηθηκες οτι υπαρχεις...πικραμενε χαχαχα

και ετσι για να μην λες..οριστε οι καληψεις σου περιτο να πω τι ξυλο ετρωγες στους πολεμους που φαινοντε..αρχηγο δεν ειδες ποτε και δεν ηταν κανεις μας με σφεραις αλλα παλι θα μιλασ για λεβελ και οπλα που δεν φτανεις πελατακο

The Master of Disaster is back ... old , yet fearsome foe

Do not wake up a sleeping beast ..

• πωπωπω τι παραπονα και κακο..τοσο σας πονεσε η ηττα εε?νταξ δεν ειναι και λιγο ενας 2470 να καψουλιαζει ενα παιχτη 3700 λεβελ...αυριο θα ειμαι καλος θα σε αφησω να κερδισεις για να μην κλαις...

• Μαστερ για προηγουμενο μηνυμα σου 99.9 %,

οσο για να βγαλεις ακρη σε θεωρω εξυπνο να προσπαθεις ακομα:)

Μπραβο στους συμμετεχοντες

• εγω εχω τα κοτσια να βαλω πολεμο σε 5000 λεβελ και 3500 που ειναι ο καθενας εσυ τα εχεις να πας με την τριαδα σε λεβελ οπως εμεις στον γρυλο?δεν νομιζω..παρολα αυτα ωραιος πολεμος ..το αποτελεσμα αλλους πρεπει να προβληματιζει και οχι εμας...δεν ειναι μονο η νικη αλλα το τι εγινε στις μαχες...τι να σου εξηγω εσενα ..εσυ βλεπεις ιδιους οπλισμους σε ολους τους παιχτες σε λιγο θα μας πεισεις οτι συμετεχουν και ιδια λεβελ...οταν καταλαβεις οτι εμεις δεν μας νοιαζει χασουμε κερδισουμε τοτε θα καταλαβεις και γιατι δεν εχουμε το ιδιο κομπλεξ οπως εσυς...

• αχαιε εχεις μαυρα σκοταδια απο το παιχνιδι και ειναι και πολυ απλο ,μεινε στα ονειρα σου πιστευε οτι θες

Δεν εχεις καν λογο υπαρξης σε κουβεντα πως και ποτε θα πολεμησουν αλλοι σε παρακαλω ασχολεισου με τους παιχτες σου.

• ευτυχώς που υπάρχεις εσύ και μαθαίνω...είσαι καλός στο να συστήνεσε με διαφορα ονόματα οπότε σίγουρα είσαι μάστερ τις φαντασίας..γιατί αν πάρω από το δικό σου παιχνίδι από τόσους παίχτες που έχεις τοτε απλά γελάω..

• Απορω αν καταλαβαινεις εσυ ο ιδιος τι σαχλαμαρες γραφεις τις περισσοτερες φορες ,η λογικη σηκωνει τα χερια.

Δεν μπορεις να μεινεις οπως οι περισσοτεροι στο παιχνιδι και οχι να γραφεις οτι σου κατεβει ελεος, ολοι ξερουμε ποιοι εισαι και ποιοι ειμαστε ολοι οι υπολοιποι, ελαχιστοι μειναμε.ΕΛΕΟΣ.

Δεν σου ξαναπαντω δεν χαλαω αλλο φαια ουσια, καλη συνεχεια να χεις.

• Παλι αρχισες τις κλαψες αχαιε? Συγχαρητηρια σου λενε δε τα δεχεσαι ξεκινας τις κοντρες και τις κλαψες. Μαθε να μιλας και οχι να την λες στους παντες ποιος νομιζεις οτι εισαι?

• Τι γίνεται πραγματικά περίπατος σαν τις εκδρομές που πηγαίνουν τα σχολεία στα πάρκα! Μπράβο ρε μάγκες για τις νίκες σας τους ξεκανατε τους κιμπραιους (κιμπρα σημαίνει η μπότα υγείας αυτή που φοράνε και τρέχουν)

Δε θελω τζακι,δε θελω σoμπα,
    θελω μοναχα της original τη μπομπα,
    να με πορωνει,να με τρελαινει,
    και καθε μερα πιο πολυ να μ'αρρωσταινει
    αεκ ολεο, αεκ ολεο, αεκ ολε ολε ολε ολε ολεο,
    θα το φωναζω,και θα το λεω
    αεκ ολεο, αεκ ολεο, αεκ ολε ολε ολε ολε ολεο,
    την ΑΕΚΑΡΑ,την αγαπαμε,
    σ'ολα τα γηπεδα εμεις ακολουθαμε
    και τραγουδαμε,ΑΕΚ θυμησου
    ηρθ' η original και ειναι εδω μαζι σου